spring til hovedindhold

BUSKAS - IRON BRA - GOATSMOKER

BUSKAS - IRON BRA - GOATSMOKER

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

02 nov 2024 kl. 19:00 - 03 nov 2024 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

D.2 NOV har Vinyltroll - Records, fået denne store ære af at invitere dig, til en tung aften med Norske BUSKAS, som kommer på besøg igen i år denne skønne Duo, udgiver deres kommende plade denne Lørdag. Med sig har de taget en super skøn Norsk trio, IRON BRA som består af tre kvinder, til sidst har vi et nyt dansk tungt band Goatsmoker. Alle tre og fyrer den op til fest og hygge, Vinyltroll Records lover du vil få en fed aften, du vil kunne købe BUSKAS nye plade til showet i tre forskellige udgaver som Vinyltroll records udgiver i sammenarbejde med bandet.

Døre kl.19.00 showstart kl.20.00, Vi glæder os alle til se dig, så kom hyg og hæng ud med de tre skønne band og Vinyltroll-Records samt det skønne Personalle vi ses hilsen Vinyltroll-Records

Arrangør

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder