eventet sluttede

Bydelsvandring i Jernbanebyen – Københavns nye bydel

Gratis

Sted

Flere tidsrum

29 september 2021 - 20 oktober 2021

Beskrivelse

Kom med på tur rundt i Jernbanebyen og hør om den fremtidige byudvikling af området.

Grundejerne Freja Ejendomme A/S og DSB Ejendomsudvikling A/S inviterer på bydelsvandring i Jernbanebyen. Grundet stor efterspørgsel på bydelsvandringerne i Jernbanebyen både før og efter sommerferien, afholdes der nu en række ekstra bydelsvandringer.

På bydelsvandringen kan du indledningsvist høre om Team Cobes vinderforslag, i den afviklede arkitektkonkurrence om en helhedsplan for området og om gode idéer fra de øvrige fire forslag, der indgik i konkurrencen. Vi går derefter rundt i området, hvor du, med udgangspunkt i arkitektkonkurrencens vinderforslag, kommer til at se og høre om, hvad der kommer til at ske i Jernbanebyen gennem de næste mange år.  

Bydelsvandringerne forløber fra d. 29. september til d. 20. oktober på følgende datoer:

Onsdag d. 29. september kl. 16
Onsdag d. 13. oktober kl. 16
Onsdag d. 20. oktober kl. 13.30
Onsdag d. 20. oktober kl. 16

  Hver bydelsvandring varer ca. 2 timer og er ca. 3 km lang. Vi starter foran Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej 5A, 2450 København. Vær opmærksom på, at turen slutter ved Vasbygade 10. Herfra er der ca. 900 m tilbage til Lokomotivværkstedet.

  Hvis du ankommer i god tid, har du mulighed for at se alle fem konkurrenceforslag, som er udstillet uden for Lokomotivværkstedet, hvor Bydelsvandringen begynder.

  Deltagelse er gratis og alle er velkomne. Der er begrænset deltagerantal. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd bestiller en gratis billet.

  OBS. Maks. 3 billetter pr. person der bestiller billet.
  Grundet stor efterspørgsel er det vigtigt, at du afbestiller din billet, hvis du bliver forhindret i at møde op.

  Jernbanebyen er ét af Københavns største og mest centrale byudviklingsområder. Området har historisk set været knudepunkt for togdriften ind og ud af hovedstaden. Jernbanebyen rummer liv, bygninger og fortællinger, der giver stedet en særlig kant. Kvaliteter som videreføres og udvikles i Team Cobes vinderprojekt ’Jernbanebyen – på sporet af en grøn, bæredygtig bydel’.

  Se mere om Jernbanebyen på www.jernbanebyen.dk

  Arrangør

  Lokation

  Det grønne område ved Otto Busses Vej ved Lokomotivvækstedet Det grønne område ved Otto Busses Vej ved Lokomotivvækstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .