Byg din drømmeby sammen med kunstnerne

Byg din drømmeby sammen med kunstnerne

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

08 okt 2022 kl. 13:00 - 16:00

Beskrivelse

Sammen med de to aktuelle kunstnere Lotte Agger og Kristine Hymøller fra udstillingen FORSTAD skal vi lørdag 8. oktober slippe fantasien løs, når vi inviterer til en sjov og kreativ workshop for hele familien.

Workshoppen tager udgangspunkt i udstillingens bylaboratorium på balkonen i Gl Lade.

Først tager de to os med på en kort omvisning i udstillingen, hvor vi finder inspiration og oplever kunsten helt tæt på. Og bagefter åbner vi så laboratoriet på balkonen, hvor vi skal arbejde med byen som ramme for workshoppen.

Hvordan ser din egen drømmeby/forstad ud? Med udgangspunkt i forskellige genbrugsmaterialer bygger vi en fælles fremtidsforstad bestående af lige præcis de elementer, som du synes, den skal indeholde.

Alle deltagere opfordres til at medbringe tøj, der kan tåle at blive beskidt.

Der er fri entré til workshoppen, men vi har begrænset plads i bylaboratoriet, så husk at booke plads til din familie på forhånd.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

----

Arrangementet er del af efterårets gruppeudstilling FORSTAD af Anders Werdelin, Heidi Hove, Kristine Hymøller, Lotte Agger, Sisse Hoffmann og Thorbjørn Andersen.

Lokation

Gammelgaard Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .