BYG DIT EGET LANDSKAB - workshop for børn i vinterferien 13/2 kl. 13

13 feb 2020 kl. 13:00 - 15:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

BYG DIT EGET LANDSKAB

Tag dit barn eller barnebarn med i vinterferien og lav en fotografisk kukkasse med miniscenografi af grønlandsk landskab 


Torsdag 13. feb. kl. 13


Kom forbi Nordatlantens Brygge i skolernes vinterferie sammen med dit barn eller barnebarn og oplev den stemningsfulde udstilling Siku Ajoroq – isen er usikker efterfulgt af et besøg i det kreative værksted.

DET KREATIVE VÆRKSTED
I vores kreative værksted laver I sammen en kukkasse med en miniscenografi af et grønlandsk landskab, inspireret af Ragner Axelssons og Carsten Egevangs kontrastfulde sort-hvide fotografier i udstillingen Siku Ajorpoq - isen er usikker.

Miniscenografien affotograferes, så I går fra Nordatlantens Brygge med et eget landskabsfotografi samt miniscenografien i en lille fotografiske kukkasse, som kan danne afsæt for børnenes fortsatte leg ind i det grønlandske univers. 

Varighed: 2 timer

Underviser: billedkunstner Ann Louise Overgaard

Antal: max. 12 børn ifølge med en voksen

Alder: 5 til 10 år

OBS. Billetten gælder for et barn med en voksen ledsager og giver adgang til både udstillingen og værkstedet. Er der en yderligere voksen med, så betaler vedkommende blot entré til udstillingen.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.