spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

BYG DIT EGET LANDSKAB - workshop for børn i vinterferien 14/2 kl. 13

Afholdt event

BYG DIT EGET LANDSKAB - workshop for børn i vinterferien 14/2 kl. 13

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

14 feb 2020 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

BYG DIT EGET LANDSKAB

Tag dit barn eller barnebarn med i vinterferien og lav en fotografisk kukkasse med miniscenografi af grønlandsk landskab 


Fredag 14. feb. kl. 13


Kom forbi Nordatlantens Brygge i skolernes vinterferie sammen med dit barn eller barnebarn og oplev den stemningsfulde udstilling Siku Ajoroq – isen er usikker efterfulgt af et besøg i det kreative værksted.

DET KREATIVE VÆRKSTED
I vores kreative værksted laver I sammen en kukkasse med en miniscenografi af et grønlandsk landskab, inspireret af Ragner Axelssons og Carsten Egevangs kontrastfulde sort-hvide fotografier i udstillingen Siku Ajorpoq - isen er usikker.

Miniscenografien affotograferes, så I går fra Nordatlantens Brygge med et eget landskabsfotografi samt miniscenografien i en lille fotografiske kukkasse, som kan danne afsæt for børnenes fortsatte leg ind i det grønlandske univers. 

Varighed: 2 timer

Underviser: billedkunstner Ann Louise Overgaard

Antal: max. 12 børn ifølge med en voksen

Alder: 5 til 10 år

OBS. Billetten gælder for et barn med en voksen ledsager og giver adgang til både udstillingen og værkstedet. Er der en yderligere voksen med, så betaler vedkommende blot entré til udstillingen.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .