Byhistorisk seminar: København og Historien. Om at skrive hovedstadens historie på ny

eventet sluttede

Byhistorisk seminar: København og Historien. Om at skrive hovedstadens historie på ny

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

06 dec 2022 kl. 09:45 - 16:15

Beskrivelse

I foråret 2022 udgav Københavns Museum og Københavns Stadsarkiv for første gang i næsten 40 år en ny samlet Københavns historie, der sammenfattede de seneste årtiers arkæologiske og kulturhistoriske nybrud i forståelsen af Københavns historie. I dette seminar dykker forfatterne sammen med en anmelder, en redaktør og andre byforskere ned i overvejelserne bag udgivelsen, de metodiske greb samt bindenes ensartede form og forskelligartede indhold.


Hvad betyder det fx for bøgerne at de er skrevet af både historikere og arkæologer? Hvad vindes ved det stramme kortfattede format og hvad savnes? Hvilke konkrete nye erkendelser har arbejdet med værket givet anledning til? Og hvilke erfaringer fra arbejdet med bøgerne kan gives videre til andre, der vil kaste sig ud i lignende projekter?


Arrangør: Dansk Komite for Byhistorie i samarbejde med Københavns Museum og Københavns Stadsarkiv


Billetprisen inkluderer frokostsandwich og drikkevarer i løbet af dagen.

Arrangør

Københavns Stadsarkiv er et byarkiv. Arkivet indsamler arkivmateriale fra København og formidler historier om byen, dens indbyggere og dens udvikling.

Lokation

Hovedkassen, Københavns Rådhus Hovedkassen, Københavns Rådhus, Rådhuspladsen, 1, 1599 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .