Byvandring i Bellakvarter

25 aug 2018 kl. 11:00 - 12:00

Center Blvd. 5, Center Blvd. 5, 2300 København

Byvandring i Bellakvarter

Kom på byvandring i Bellakvarter og se hvordan de gamle parkeringspladser omkring Bella Center Copenhagen er blevet omdannet til et nyt og mangfoldigt bykvarter.

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design og livsstil viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk kvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter. De første rækkehuse og lejligheder er bygget, og du vil få en guidet tur i kvarteret af Bellakvarters udviklingschef, Saso Nedelkovski.

Vi mødes ved hovedindgangen foran Bella Center Copenhagen, hvorefter turen går ned gennem Bellarækkerne, forbi søen og Bellakanalen til Karrékvarteret. Turen afsluttes med et besøg i Bellakvarters prøvelejlighed i Halldorhus, hvor du får mulighed for at opleve de nye boliger helt tæt på.

OBS: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

I forlængelse af byvandringen, kan du tilmelde dig den guidede rundtur på AC Hotel Bella Sky kl. 12.00, hvor du bliver vist rundt på hotellet og får et fantastisk view udover Bellakvarter fra den nye restaurant på 23. etage. tilmeld dig her: http://www.trippus.net/acrundvisning

Ticket 590520

Salg lukket