Byvandring: Katastrofernes København – pest, krig og brand

DKK 50,00

Sted

Dato

02 jun 2022 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

I 1700-tallet blev København hærget af en række katastrofer. Pest, krig og brand gjorde livet til en plage for tusindvis af københavnere. Hvis det da ikke ligefrem tog livet af dem. I 1711 udslettede pesten omkring en tredjedel af byens indbyggere og i 1728 udraderede en storbrand en lige så stor andel af byens huse. De menneskelige og materielle tab var ubegribelige. Omkring 1800 var byen igen hjemsøgt af ulykker. Brand, bombardement, krig, bankerot og konsekvenserne deraf prægede byen. Arkivar Peter Wessel Hansen er eftermiddagens guide til katastrofernes København.

Arrangør

Københavns Stadsarkiv er et byarkiv. Arkivet indsamler arkivmateriale fra København og formidler historier om byen, dens indbyggere og dens udvikling.

Lokation

Mødested foran Københavns Rådhus Mødested foran Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1599 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .