Byvandring København Farlige Fruer og Frøkener

Byvandring København Farlige Fruer og Frøkener

Billetter fra DKK 140,00

Sted

Dato

26 maj 2023 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Kender du de formidable fortællinger om :

Den knivskarpe og farlige mor Sigbrit som fik adelen til at ryste i bukserne af skræk?

Agnethe som brød ud af sit ulykkelige ægteskabsfængsel?

Den modige Ellen Wilhelmine som var aktiv i modstandskampen og narrede Gestapo?

Anna Hude som gik til angreb på sin krænker og voldtægtsmand og vandt!?

Støvlet Katrine der forklædt som søofficer tog på druk med Chr.d7?

For blot at nævne nogle af de spændende karakterer….Hvis ikke så er det måske nu?

Arrangør

Velkommen til Fruentimmerture

Jeg hedder Dorte og jeg er fruentimmeret, som skriver og udbyder byvandringer om Københavns historie, fordi jeg ikke kan lade være. Københavns historie er mageløs, uden sidestykke og jeg elsker at fortælle den og efter en byvandring.nu med Fruentimmerture, vil København ikke længere være den samme by. Det lover jeg!
Når du er turist i udlandet, mærker du hurtigt “lækkerheds faktoren”, når du på din vej igennem byen opsluges af de smukke gamle bygninger, de forførende dufte fra byens lokal kolorit og ja – måske et par af byens historier som du har opsnuset. Men hvor godt kender du egentlig din egen hovedstad? Hvor ofte tillader du dig selv, at komme tættere på, længere ned af de bugtende stræder, tilbage gennem tiden og ind under huden på byens eksistenser? Sikkert sjældent – for du har altid travlt og skal fra A til Z og det er synd, for København rummer et hav af fascinerende fortællinger, som bare ligger og venter på at blive fortalt … for dig måske? Efter 10år som byvandrer har jeg snart en fortælling til hvert et gadehjørne. Du vil blive overrasket.
Som noget særligt har jeg altid et ekstra godt øje på kvindernes historier – de er nemlig ikke rigtig blevet fortalt før. Men det bliver de på byvandring.nu og på den måde bliver Københavns historie jo fakstisk dobbelt så spændende. Med disse ord byder jeg dig velkommen til at surfe lidt rundt og se om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig og tage dig med på en guidet tur.

Kærlig hilsen Dorte
Storyteller, byhistoriker, koreograf og kulturformidler ….

Lokation

Højbro Pl. ved Absalon, 1200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .