Byvandring med Gadens Stemmer - Christianshavn med Lars (kl. 16.00-17.30)

23 jul 2018 kl. 16:00 - 17:30

Christianshavn, Torvegade, Broen på Torvegade bag Christianshavns metro, 1400 København K

Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, som bl.a. gjorde, at jeg foretog nogle uheldige livsvalg. Jeg endte med at blive gadejunkie på Vesterbro og at sidde sammenlagt 11 år i fængsel.

På denne byvandring fortæller jeg om min barndom og ungdom på Christianshavn i 80'erne. Det var en helt anden tid, og hvis du tror, at Christiania er lovløs i dag - så skal du bare høre om dengang! Jeg var 10 år første gang, at jeg røg en joint. Jeg var 11 år første gang, at jeg stjal en bil. Jeg var 12 år første gang, at jeg fik en kæreste. Jeg fortæller om Christiania fra mit perspektiv - vi skal ikke derind, men vi skal rundt på de stræder og gader, hvor jeg voksede op med hash, speed, vodka, rockere, vold og ballade.

Kunderne siger:
Var på tur på Christianshavn med Lars i går, og det var virkelig en øjenåbner. Lars er en god og spændende fortæller, og jeg kan kun anbefale andre at booke en tur. Næste gang må det blive en tur på Vesterbro for mit vedkommende.

Jette H., maj 2018

Billet

Salg lukket