Byvandring med Gadens Stemmer - Indre by med Csaba (16-17.30)

27 jul 2017 kl. 16:00 - 17:30

Indre By, Hjørnet af Nørre Voldgade/Linnésgade, Foran indgangen til H. C. Ørstedsparken, 1358 København


Mit navn udtales 'chopper' og er ungarsk. Der er jeg født, men kom til Danmark som barn. Jeg har altid levet kaotisk og havde nogle skodforældre. Min hverdag er udenfor og det er 24 timer. Gaden er min dagligstue. Der er temmelig meget lort på gaden, og ikke mange tørrer fødderne af i min dagligstue

Folk skal vide, hvad det vil sige at være hjemløs, på røven og i konstant konflikt med systemet. Jeg underviser rigtig mange børn og unge fra hele landet og holder gerne foredrag – det er fedt at nå ud til folk og jeg kan lide at have travlt, selvom sygdom og skavanker sætter sine begrænsninger. I skal ikke regne med at gå alt for langt på mine ture, for det holder fysikken desværre ikke til - snakketøjet fejler til gengæld ingenting.

Kunderne siger:
Tusind tak for en bevægende tur med Csaba. Hold da op en rørende livshistorie, og et tankevækkende billede på en anden del af samfundet. Jeg kan slet ikke slippe de ting han fortalte, og har næsten ikke nogle ord til at beskrive den følelse jeg havde da jeg forlod parken. Tusind mange gange tak for en stor oplevelse, og jeg ønsker Csaba og alle de andre i Gadens stemmer god vind!

Freja K., maj 2017


Sommertilbud!

Spar ca. 25% på en privat byvandring i hele juli måned. Ved en privat byvandring bestemmer du selv dato og tidspunkt, og du kan ønske guide og kvarter. Vi har ruter på Amager, Nørrebro, Vesterbro og i Indre By.

Lille gruppetur for max 15 deltagere kun 1200 kr. (Normalpris 1700 kr.)

Stor gruppetur for max 25 deltagere kun 1700 kr. (Normalpris 2400 kr.)

Sommertilbuddet gælder for byvandringer afholdt i juli måned, send en mail til booking@gadensstemmer.dk for at booke en privat tur.

Pr. person

Salg lukket