Byvandring med Gadens Stemmer - Indre by med Steen (kl.14-15.30)

18 mar 2018 kl. 14:00 - 15:30

Indre by, Hjørnet af Nørre Farimagsgade/H.C. Andersens Blvd. , Indgangen til H.C. Ørstedsparken, 1361 København V


Mit navn er Steen. Jeg har arbejdet normalt stort set hele mit liv, men er endt på gaden som pensionist og har derfor været langt nede. Heldigvis er jeg kommet videre med mit liv blandt andet takket være Projekt Udenfor, så jeg nu kan fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.

På min tur vil jeg fortælle om hjemløse-livet, som det var for mig, og jeg vil vise nogle af mine opholdssteder samt fortælle om nogle af de ting, der skete dér, og hvordan kontakten var med andre mennesker. Vi starter i HC Ørstedsparken og kommer bl.a. forbi Nansensgade og Rundetårn.

Kunderne siger:
Tusind tak til Steen for en rigtig god og lærerig tur i dag. Tak fordi du delte din historie og besvarede alle vores spørgsmål. Takket være dig har vi fået et helt andet billede af livet på gaden. Pøj pøj fremover.
Pia H., november 2017🧣Husk at klæde jer varmt på.
Under byvandringen vil I stå stille og lytte til guiden, det kan blive koldt, når kroppen ikke bevæger sig - vi er jo i Danmark.

Billet

Salg lukket