Byvandring med Gadens Stemmer - Indre by med Steen (kl.14-15.30)

29 jul 2018 kl. 14:00 - 15:30

Indre by, Hjørnet af Nørre Farimagsgade/H.C. Andersens Blvd. , Indgangen til H.C. Ørstedsparken, 1361 København V

Mit navn er Steen. Jeg har arbejdet normalt stort set hele mit liv, men er endt på gaden som pensionist og har derfor været langt nede. Heldigvis er jeg kommet videre med mit liv blandt andet takket være Projekt Udenfor, så jeg nu kan fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.

På min tur vil jeg fortælle om hjemløse-livet, som det var for mig, og jeg vil vise nogle af mine opholdssteder samt fortælle om nogle af de ting, der skete dér, og hvordan kontakten var med andre mennesker. Vi starter i HC Ørstedsparken og kommer bl.a. forbi Nansensgade og Rundetårn.

Kunderne siger:
Rigtig spændende oplevelse med en indlevende og dygtig fortæller. Man står tilbage med en masse reklektioner og en hel del mere oplyst om de mange facetter af hjemløshed. Det hele blev serveret seriøst men med et glimt i øjet. Steen er en fantastisk formidler af de hjemløses sag.

Dennis H., maj 2018
Billet

Salg lukket