Byvandring med Gadens Stemmer - Nørrebro

24 okt 2018 kl. 17:00 - 18:00

Nørrebrohallen, 2200 Kbh N

Jeg hedder Oluf, men alle kalder mig for Luffe. Jeg er født langt ude på landet i det herrens år 1970. Jeg flytter til Roskilde som 25-årig og bor der i 16 år, men en dag smider jeg alle mine ting ned i en sort sæk og rejser til København - jeg skal bare væk, men jeg har ikke noget sted at være, så jeg flytter direkte på gaden. Jeg lever nogle år på gaden og har især min gang på Nørrebro. Da jeg var hjemløs ramte jeg virkelig bunden. Og når man er på bunden, er man nød til at komme op, for man kan jo ikke komme længere ned uden at dø.

Bemærk, at denne byvandring er et tillæg til Konferencen "Det Svære Ungdomsliv" arrangeret af Huset Zornig. Den har derfor en times varighed og starter fra Nørrebrohallen. 


 

"Var på byvandring på Nørrebro med Luffe i går. Luffe fortalte sin livshistorie fra barn til i dag - en meget spændende og ærlig fortælling. Jeg kan bestemt anbefale en tur 👍Det er ikke sidste gang jeg gør dette, tænker at tage en tur på Vesterbro næste gang. Tak til Luffe og tak til Gadens stemmer for et fantastisk arbejde."
Marianne T., august 2018
Billet

Salg lukket