Byvandring med Gadens Stemmer - Nyhavn med John (kl.14.00-15.30)

19 aug 2018 kl. 14:00 - 15:30

Nyhavn , Mindeankeret i Nyhavn, 1051 København K

Jeg hedder John, og jeg har rundet de 60 år. Jeg er født i København og opvokset i Aarhus, hvor det meste af mit gadeliv foregik. Jeg har set og oplevet mange forskellige ting i mit liv - jeg startede allerede med heroin som teenager. Dette førte til en hardcore tilværelse med stoffer og kriminalitet gennem mange år. I dag er jeg ude af det liv og på min byvandring vil jeg fortælle om den kamp. Jeg ser frem til at fortælle jer min livshistorie, og jeg håber, at vi får en god oplevelse sammen.

Jeg har valgt at gå i Nyhavn, fordi der er en forbindelse mellem sømandsliv og min egen livshistorie. I vil bl.a. høre historier fra min tid som ung sømand i 70'erne. Nyhavn er også historisk relevant, hvad narkotika angår. Jeg har set store dele af verden, så på min byvandring i Nyhavn slår vi også et smut forbi både Bangkok, Barcelona og Buenos Aires. Måske I kan kigge udover vandet og forestille jer nogle af de begivenheder, som jeg vil dele med jer.

Kunderne siger:
I fredags gav John mine kollegaer og jeg et indblik i hans livshistorie. John har en fantastisk fortælleevne, hvor han med glimt i øjet kan berette om centrale episoder i sit liv - både de hårde, sørgelige, men dog også til tider komiske oplevelser. Jeg vil anbefale alle at tage på tur med John og høre hans livsberetning. Og John, jeg håber, at dit ønske om at kunne inspirere unge til ikke at blive fanget af stoffer lykkedes. Du får de varmeste anbefalinger fra mig.
Luh A., september 2017Billet

Salg lukket