Byvandring med Gadens Stemmer - Vesterbro med Lars (kl.11-12.30)

07 aug 2018 kl. 11:00 - 12:30

Vesterbro, Halmtorvet 20, Foran Politistationen, 1700 København

Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, da min mor fik konstateret sclerose.

I mit indre kaos fandt jeg hashen og røg min første joint, da jeg var 10 år gammel. Jeg ledte efter dén rus, som jeg fik fra den første joint, de næste 22 år. Gennem en stor glidebane mod helvedet på jord, endte jeg i Istedgade som gadejunkie på alle tænkelige stoffer og drak oveni det en kasse guldøl om dagen! Da kriminalitet hang sammen med mit misbrug, har jeg desuden sammenlagt siddet 11 år i fængsel. At jeg lever i dag,ser jeg selv som et mirakel.
I dag er jeg uddannet pædagog og har gennem de sidste 6 år optrådt med stand-up. Jeg fandt ikke Gadens Stemmer, de fandt mig - og det er en selvfølge, at jeg med største glæde og villighed vil hjælpe andre gennem min historie og give et indblik i mennesket bag stofferne. Derfor er jeg hos Gadens Stemmer. Jeg tager jer med rundt på Vesterbro til steder, der har været vigtige for min historie. Vesterbro var et sted, jeg brugte to årtier af mit liv. På min byvandring fortæller jeg om "sammenholdet" mellem mig og pigerne fra Skelbækgade, at være hjemløs og misbruger og om livet bag tremmer.

Kunderne siger:
I søndags var jeg ude på en byvandring på Vesterbro. Vi havde været heldige at få Lars RS til at fortælle og vise os rundt. Jeg vil på det varmeste anbefale Lars - det var en stor oplevelse at få dette indblik i en verden, som ligger så fjernt fra kernefamilien. Lars beskrev den triste virkelighed med humor og gjorde meget ud af at komme omkring alle aspekter af den svære del af han liv. Det er dejligt at se at han har fundet livet igen.
Jeg har også læst bogen, der udkom i 2016 - ligeledes gjorde den en stort indtryk på mig.
Nanna M., marts 2018

Billet

Salg lukket