Byvandring med Gadens Stemmer - Vesterbro med Sami (kl.11-12.30)

17 mar 2018 kl. 11:00 - 12:30

Vesterbro, Pølsevognen i Reventlowsgade (bagindgangen til Hovedbanegården), 1651 København V


Mit navn er Samia, men jeg bliver kaldt Sami. Jeg er vokset op med narko, min far var narkoman og alkoholiker. Jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, som gjorde at jeg følte mig fortabt og helt alene og blev gadebarn - jeg stak af fra verden. Jeg er født på Vesterbro, nærmere betegnet Hedebygade. Jeg har fået at vide, at Tove Ditlevsen voksede op på 4. sal i bygningen, og hun skrev en berømt bog og kaldte den for Barndommens Gade.

På min byvandring på Vesterbro tager jeg dig med gennem forskellige perioder i mit liv - mit svære liv, mit mellem liv og mit gode liv - på godt og ondt og med lidt sort humor.

Kunderne siger:
Tak til dejlige Sami for en berigende og livsbekræftende vandring. Sami er en meget levende fortæller der deler hudløst ud af sit barske liv. Kan varmt anbefale Gadens Stemmer. Fantastiske fortællinger fra det virkelige liv af folk, der har rejst sig selv op.
Annette T., november 2017🧣Husk at klæde jer varmt på.
Under byvandringen vil I stå stille og lytte til guiden, det kan blive koldt, når kroppen ikke bevæger sig - vi er jo i Danmark.

Billet

Salg lukket