Byvandring med Gadens Stemmer - Vesterbro med Sami (kl.16.00-15.30)

20 jul 2018 kl. 16:00 - 17:30

Vesterbro , Nørrebrohallen , 2200 Kbh N


Mit navn er Samia, men jeg bliver kaldt Sami. Jeg er vokset op med narko, min far var narkoman og alkoholiker. Jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, som gjorde at jeg følte mig fortabt og helt alene og blev gadebarn - jeg stak af fra verden. Jeg er født på Vesterbro, nærmere betegnet Hedebygade. Jeg har fået at vide, at Tove Ditlevsen voksede op på 4. sal i bygningen, og hun skrev en berømt bog og kaldte den for Barndommens Gade.

På min byvandring på Vesterbro tager jeg dig med gennem forskellige perioder i mit liv - mit svære liv, mit mellem liv og mit gode liv - på godt og ondt og med lidt sort humor.

Kunderne siger:
Byvandring med Sami. Sami er et menneske der har oplevet hvor ond denne verden kan være, men samtidig også et menneske der viser vejen for hvor meget skidt man kan gå igennem, og stadig rejse sig op og komme igennem, der hvor verden ser allermest sort ud. En tur på Vesterbro med hende, skulle alle prøve. Med masser af humør og alvor blandet, får man et indblik i en verden, langt væk fra "villa, vovse og Volvo". Formet af fortiden, og med en drøm om fremtiden, ønsker jeg Sami alt det bedste. En dag af gangen Sami ! Du ikke bare håber, du gør det sgu ! En sej sej pige

Dan C., april 2018


Billet

Salg lukket