spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Byvandring Nu - Omkring Sorte Hest. Ydre Vesterbro via landvej, slagtergårde, stenbro og Barndommens Gade.

Afholdt event

Byvandring Nu - Omkring Sorte Hest. Ydre Vesterbro via landvej, slagtergårde, stenbro og Barndommens Gade.

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

27 maj 2018 kl. 11:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

En vandring på Ydre Vesterbro, med historier fra landevejen, stenbroen og slagtergårdene.

Sorte Hest lå langt ude på landet, for ikke så lang tid siden, sammen med Grønne, Gule og Hvide Hest. Enghavevej gik fra gennem marker, og førte ud mod Kongens Enghave. Fra 1800-tallets midte ændrede den landlige idyl sig, og Vesterbro voksede herud. Der opførtes både arbejderboliger og industri i området.

Vi går ad sideveje i baggårde for at følge kvarterets historie siden dengang Struensee blev lagt på hjul og stejle på Amerikavej - og find også ud af, hvorfor det hedder Amerikavej. Bing & Grøndal og Carlsbergs fabrikker voksede til, og Lenin boede et par måneder bag Vesterbrogade. Turen kommer omkring Tove Ditlevsens barndomsgade i Hedebygade, Folkets Hus og Enghaveparken, hvor der var asfaltbal i 60'erne.

Vi kigger op så skæbnen for Slagtergårdene og udsigten for Vesterbros fremtid som attraktivt boligområde.

Guide: Paul Hartvigson

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Foran Musikconditoriet, Vesterbrogade 148 Foran Musikconditoriet, Vesterbrogade 148, Vesterbrogade 148E, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .