spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Byvandring Ude på Frederiksberg

Afholdt event

Byvandring Ude på Frederiksberg

Fra Gratis

Sted

Dato

13 sep 2023 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Frederiksberg er i dag en storby og en integreret del af hovedstadsmetropolen. Men for ikke så lang tid siden var Frederiksberg også ude på landet, hvor man tog på søndagsudflugter til Allégade og Frederiksberg Have. Samtidig var Frederiksberg også præget af landbrug og landsteder, og senere hen flyttede landbohøjskolen herud, hvor der var god plads

Kom med Stadsarkivet Caspar Christiansen på byvandring, hvor vi ser på sporene efter landet og landsbyen på Frederiksberg, og kommer tættere på Frederiksberg som det så ud før storbyen voksede frem, og den transformation der fulgte med.

Arrangementet er en del af Golden Days Festival 2023

Lokation

foran Landbohøjskolens hovedbygning, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .