spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

C.F. Tietgens Fodspor. En historiefortælling.

Event aflyst

C.F. Tietgens Fodspor. En historiefortælling.

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

24 okt 2020 kl. 14:00 - 17:00

Beskrivelse

Mange kender i dag begrebet ”Tietgen” fra stednavne som Tietgenkollegiet eller Tietgenbyen ved Odense.

Men i disse iværksættertider (entrepreneur/start up) er det ikke nødvendigvis alle, som husker ham som stifter af KTAS med telefonnummer 1!

C.F Tietgen var serie-iværksætter og kunne have kørt alle over i ”Løvernes Hule”. Han tog B & W på Børsen og stiftede De danske Sukkerfabrikker og De danske Spritfabrikker – senere fusioneret til Danisco.

Oplev C. F. Tietgens liv denne eftermiddag, hvor vi starter i en af Christianshavns mest autentiske og smukke købmandsgårde – Heerings Gaard - beliggende på Oven gaden Neden vandet 11. Her skal vi se Tietgens kontor, telefon og opleve en time med levende mundtlig fortællekunst, hvor fortælleren Dorte Futtrup deler sin formidable viden om Tietgen med deltagerne.

Dorte Futtrup har som mundtlig fortæller en enestående evne til at bringe sine tilhørere ind i et univers, hvor tid og sted forsvinder. Som lytter er du tilbage i C.F. Tietgens liv og oplever den store erhvervsmands afgørende indflydelse på 50 års Danmarkshistorie. Glæd dig til denne sansemættede indføring i fortællingens form! Efter et glas kirsebærlikør går vi i samlet flok i Tietgens fodspor på en byvandring i København K med Københavner guiden Lars Hermann. Vi slutter i Bredgade/St. Kongensgade ved Marmorkirken, som Tietgen færdiggjorde og skænkede det danske folk. Kirken ligger i aksen Amalienborg-Amaliehaven-Operaen.

Varighed 3 timer. Vi går cirka 5 km. Ikke egnet for gangbesværede. Mødested Christianshavns Metro ved opgangen.

Mobiltelefoner bedes indstillet på lydløs eller helt slukket.

Lokation

Ved opgangen fra Metro Ved opgangen fra Metro, Christianshavns Torv, 1410 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .