eventet sluttede

CABARET BOHEMIA

DKK 345,00

Dato

02 nov 2013 kl. 20:00 - 03 nov 2013 kl. 02:00

Beskrivelse

BOHEMIA


Gå ikke glip af muligheden for at se endnu en af Tinus De Schunards eksklusive nøgle-cabareter!

Vi har skruet kvaliteten i vejret og glæder os inderligt til at holde en af det sidste cabareter i Bohemia Valby.

Kom og bliv forført af den betagende stemning og lad din påklædning inspireres af Burlesque, Pin-up, Vintage, Drag, Venice Carnival, Fantasy, Uniform, Berlin Cabaret, Boudoir, Moulin Rouge, Circus Side Show, Top Hat & Tails, Surrealism, Steam Punk, Corsets & Gurders.

Vi åbner dørene kl. 20 og showet starter kl. 21, derfor beder vi dig være ankommet senest kl. 20.45.

Husk kontanter, da vi tager desværre ikke dankort.

Billetpris 345,00 kr. incl et glas bobler + 5,00 kr. i gebyr.

Tinus De Schunard og hans crew glæder sig til at se dig og beder dig huske dit gladeste humør samt glemme alt om generthed og tilbageholdenhed. For information om vores eksakte lokation, kontakt da cabaretbohemia@gmail.com. Mailen lukkes sammen med billetsalget på dagen. Så opstår der tvivl om vor venue, hav venligst kontaktet os før da.

De kjærligste hilsener

Tinus de Schunard

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .