Cæcilie Norby ”Summer Grooves” // Copenhagen Jazz Festival 2019

05 jul 2019 kl. 19:00 - 21:00

Pavillonen, Wagnersvej 19, 2450 København SV

Cæcilie Norby er kendt og beundret i ind-og udland for hendes fantastiske alsidige stemme og musikalitet. En vokalist i særklasse, som har sunget og spillet side om side med nogle af de største vokal jazzstjerner såsom Kurt Elling og Dianne Reeves.

Igennem hendes karriere, som spænder over 25 år, har Cæcilie Norby fortolket og bevæget sig indenfor et musikalsk univers, som er influeret af alt det gode i musikken - fra klassisk over rock, pop til jazz og blues mm. - altid fremført med en integritet, som er hendes helt egen.

Ved aftenens koncert på Karens Minde Kulturhus i den stemningsfulde Pavillion inviteres publikum ind i et soul-fuldt univers, hvor Cæcilie og trio vil komme med deres bud på hvordan ”Summer Grooves” lyder og føler…. lidt soul, lidt funk og lidt groove. Det bliver magisk!

Om aftenens koncert fortæller Cæcilie Norby ”Jeg betragter Jazz som en musikgenre som formår at fusionere forskellige stemninger og stilarter på en helt unik måde. Musik er et talerør for hvad der rør sig i et menneske, og hvad der forbinder os. Vi kender alle til længsel, kærlighed, passion og groove. Med dette for øje fik jeg lyst til at dedikere denne koncert til ”Summer Grooves”- en stemning som vi alle kommer i, når naturen er i flor, og sanserne er lidt skarpere. Træd ind i mit univers af ”Summer Grooves”

Line-up:

Cæcilie Norby, vokal

Lars Danielsson, bass/cello

Søren Bebe, Keys

Snorre Kirk, trommer

   

Dørene åbner kl. 18.00 // koncert kl. 19.00

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2019


Standard

DKK 220,00 + DKK 21,49 gebyr

Medlem

DKK 200,00 + DKK 19,99 gebyr