CAFx 2019 - Bauhaus Bal

eventet sluttede

CAFx 2019 - Bauhaus Bal

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

12 apr 2019 kl. 19:00 - 13 apr 2019 kl. 01:00

Tags

Beskrivelse

Show off your best costume and get your dancing shoes ready for the closing party in true Bauhaus style.

Find dit bedste kostume og danseskoene frem til afslutningsbal i fornemmeste Bauhausstil.

CAFx og Johan Borups Højskole inviterer til årets brag af et Bauhaus bal! I hyldest til Bauhausskolens tradition for fester, eksperimenter og legesyge påhit, omdanner CAFx og eleverne på Johan Borups Højskole denne aften skolens smukke festsal til et farverigt brag af kostumer, scenografi og kreativ flamboyance. Find din indre Bauhauskarakter frem og kom som Klees ’træets blå sang’, Kandinskys antenne, Schlemmers triadiske ballet, en stegepande, eller bare som du plejer, og lad dig indfange af fantasiens uforudsigelige hvirvelstrømme.

I samarbejde med Johan Borups Højskole og linjerne for Arkitektur & Kunst, Teater & Scenekunst samt Design

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .