spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

CAFX 2019 - Nye familiemønstre kræver nytænkning af boformer

Afholdt event

CAFX 2019 - Nye familiemønstre kræver nytænkning af boformer

Fra Gratis

Sted

Dato

09 apr 2019 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Rambøll Architecture and Integrated Design discuss future housing forms for various Danish family types.

Rambøll Arkitektur og Integreret Design diskuterer, hvordan fremtidens boformer kan udvikles i synergi med nutidens danske familiestrukturer.

Familiestrukturerne i Danmark har været igennem radikale ændringer i de seneste årtier. Den traditionelle kernefamilie; mor, far og barn, som bor i én bolig, udgør kun 56% af alle familietyperne i Danmark. Flere sammenbragte familier bor i mere end én bolig, og antallet af beboere i en bolig kan ændre sig fra uge til uge. Rambøll inviterer til debat om, hvordan arkitekturen kan bidrage til bedre boligformer for samfundets brede variation af familietyper.

Kom til debatoplægget med Mark Vacher, Antropolog og lektor på Københavns Universitet, Curt Liliegreen, direktør for Boligøkonomisk Videnscenter, Realdania.

Arrangeret af Rambøll Arkitektur & Integreret Design.

The event will be in Danish / Arrangementet vil være på dansk.

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Rambøll Rambøll, Hannemanns Allé 53, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .