Spring til hovedindhold

Caktus /Brønshøj Sommerjazz 2024

Caktus /Brønshøj Sommerjazz 2024

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 jul 2024 kl. 13:00 - 14:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

CAKTUS i Brønshøj Vandtårn

Caktus er noget så usædvanlig som en dansk-norsk jazz quintet, der næsten er en dobbelttrio med 2 saxofonister og 2 kontrabasser udover en trommeslager. Gruppen ledes af den danske altsaxofonist og komponist Maria Dybbroe. Den akustiske lyd er i fokus, og musikerne eksperimenterer og improviserer ind og ud af de ellers stramme kompositioner.

Caktus har givet over 50 koncerter rundt om i Norden, fået musik opført af DR Bigbandet, og samarbejdet med Oslo Jazzkomponisters Orkester om en koncert med Caktus numre i udvidet format, som skal indspilles og opføres ifbm. Aarhus Jazzfestival juli 2024.

Deres debut-udgivelse ’Under Solen’ fra 2020 fik mange roser med på vejen, bl.a. en Steppeulvs nominering som ’Årets Komponist’ og en nominering til ’Årets Album’ ved Danish Music Awards Jazz 2021. Et af de bedste numre var ’Skumring ved Degnemosen’. JazzNyt skrev om deres andet album ’Flimrende’ udgivet som LP i 2023: ” Det er et kammermusikalsk møde, hvor jazzens improvisation, moderne klassisk musik og grooves er udgangspunktet…. Pladen kræver og fortjener fordybelsen. Den skal opleves i den flotte fysiske udgivelse. Stor anbefaling herfra.”

Caktus består af:
Maria Dybbroe – altsax
Zeki Jindyl– altsax
Thorbjørn Kaas – cello, kontrabas,
Frederik Hagner – kontrabas
Tobias Andreassen – trommer

Velkommen til koncert i Vandtårnet arrangeret af Brønshøj Sommerjazz og Noisy Beehive. 

Se mere om Brønshøj Sommerjazz her: www.bronshojsommerjazz.dk

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der arrangerer koncerter, særligt i Brønshøj og Vanløse området. JAZZiVÆRK er hovedarrangør for Brønshøj Sommer Jazz.

Lokation

Vandtårnet, Brønshøjvej 29, 2700 Brønshøj

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Nærliggende events

Populære events

Events fra samme kategori