spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CALM-WORKSHOP – strik din vej til indre ro

Afholdt event

CALM-WORKSHOP – strik din vej til indre ro

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

17 nov 2019 kl. 13:00 - 16:30

Beskrivelse

CALM-WORKSHOP


Kom til workshop om strikkemeditation med Kristín Brynja Gunnarsdóttir fra Einrúm Garn.


Når man strikker, gentager man den samme bevægelse igen og igen, og netop gentagelsen kan frigøre tankerne og føre til en ro, som for mange er nøglen til lykke.

Under Calm-workshoppen undersøger vi, hvordan brugen af bevidst vejrtrækning, der reguleres af din personlige strikkerytme, kan lede dig mod en personlig opvågning, helbredelse og vækst.

Vi udforsker tre grundlæggende færdigheder til personlig transformation: Bevidsthed (vågn op), afslapning (giv slip) og energi (lad op).

Underviser er Kristín Brynja Gunnarsdóttir fra Einrúm Garn, der har udviklet den særlige Calm-strikkeopskrift, der målbevidst fører en til et stadie af indre ro.

Billetpris: 295 kr (inkl. opskrift og garnnøgle). Medbring rundpind i str. 5 (40 cm).


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .