spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Camerata Øresund går "Tæt på Telemann"

Afholdt event

Camerata Øresund går "Tæt på Telemann"

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

27 okt 2017 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Camerata går tæt på - TELEMANN!

2017 er “Telemann år” - året hvor vi fejrer 250 året for komponisten, Georg Philipp Telemanns død.

Med den nye serie “Camerata går tæt på” ønsker Camerata Øresund med kunstenerisk leder, Peter Spissky i spidsen, at give publikum mulighed for at komme helt tæt ind på musikken og personen bag de store barokkomponister.

Ved koncerten i KoncertKirken fokuserer Camerata på de sjældent fortalte historier om komponistens liv og kommer så tæt på Georg Phillipp Telemann, som det lader sig gøre i år 2017.

Telemanns værkliste er imponerende, og Camerata Øresund har udvalgt stykker, der både viser hans liv igennem musikken, men også værker der er særligt velegnede til Camerata Øresund.

Således vil man kunne opleve den amerikanske baroktrompetist, Justin Bland i Telemanns trompetkoncert i D dur.. Det var også Justin som i december 2016 brillierede i Camerata Øresunds populære opsætning af Händels Messias.

Ligeledes gjorde sopranen Beate Mordal og tenoren Fredrik Bjellsäter som man ved denne koncert bl.a vil kunne opleve i den komiske ægteskabeligt rasende arie fra Telemanns opera "Pimpione." - en opera som Telemann skrev omtrent samtidig med sin egen ægteskabelige katastrofe.


Medvirkende:

Camerata Øresund Barokorkester - kunstneriske ledere Peter Spissky/Marcus Mohlin

Sopran solist: Beate Mordal

Tenor solist: Fredrik Bjellsäter

Trompet solist: Justin Bland

Koncerten varer ca. en time uden pause.

I billetprisen indgår der et glas dejlig tysk økologisk riesling.


Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .