Camille Jones - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Frederiksberg Allé 41, 1820 Frederiksberg
11 nov 2021 kl. 20:00 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 280,00
Billetter DKK 280,00

Med numre som ’Nothing Comes from Nothing’ og ’The Creeps’, der blev et stort internationalt hit i et remix af Fedde le Grand, har den danske sangerinde Camille Jones været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve en af landets store sangerinder i anderledes intime rammer.

Camille Jones vil med udgangspunkt i sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, folde sin soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Musikken er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Sammen inviterer de indenfor i et enkelt og forunderligt klart lydunivers, som formidles med en intensitet, der skaber en tæt og naturlig samhørighed mellem kunstner og publikum. 

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv. Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer af håb. Der er således god mulighed for en anderledes koncertoplevelse, hvor man træder ind i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.

Lyt til EP'en ’Inde i en tåre’ på Spotify, Itunes eller hvor du plejer at lytte :)

Line up: Camille Jones - vokal, Bastian Sjelberg - kontrabas, Jonas Berg - klaver

www.camillejones.dk

Deltagere

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke