spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Camille Jones - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Afholdt event

Camille Jones - Home Concerts på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Fra DKK 280,00

Sted

Dato

11 nov 2021 kl. 20:00 - 21:20

Beskrivelse

Med numre som ’Nothing Comes from Nothing’ og ’The Creeps’, der blev et stort internationalt hit i et remix af Fedde le Grand, har den danske sangerinde Camille Jones været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve en af landets store sangerinder i anderledes intime rammer.

Camille Jones vil med udgangspunkt i sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, folde sin soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Musikken er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Sammen inviterer de indenfor i et enkelt og forunderligt klart lydunivers, som formidles med en intensitet, der skaber en tæt og naturlig samhørighed mellem kunstner og publikum. 

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv. Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer af håb. Der er således god mulighed for en anderledes koncertoplevelse, hvor man træder ind i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.

Lyt til EP'en ’Inde i en tåre’ på Spotify, Itunes eller hvor du plejer at lytte :)

Koncerten er 2 x 30 min

Line up: Camille Jones - vokal, Bastian Sjelberg - kontrabas, Jonas Berg - klaver

www.camillejones.dk

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

Frederiksberg Mad og Kulturhus Frederiksberg Mad og Kulturhus, Frederiksberg Allé 41, 1820 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .