cAnal Tours - LGBT Danmark & LGBT+ Ungdom -- Pride edition

16 aug 2019 kl. 16:30 - 17:30

Højbro Plads (Kajplads 5), Ved Stranden 26, 1061 København

For 6 år i træk sejler de berømte og berygtede cAnal Tours igennem Københavns smukke kanaler og sætter rammerne for den perfekte start på en uovertruffen Pride-weekend. Sidste år blev alle bådene udsolgt, og derfor har vi i år sikret os en båd fredag eftermiddag for sammen at kunne sparke weekenden igang.  🏖☀️

cAnal Tours er den ultimative rundvisning i København, vi lover at det bliver en oplevelse om du er godt kendt i byen eller ej. Den skønne Chantal al Arab er klar og venter på at give os en underholdende rundfart, du aldrig vil glemme; med både vittigheder, sange og helt sikkert nogle upassende kommentarer i bedste cAnal Tours ånd. 

I bedste Pride-stil skydes rundfarten afsted med god musik og fed karma på kajpladsen, så kom i god tid til hygge inden vi skal afsted. For at komme i den helt rigtige stemning, vil der være forskellige sjove spil på kajpladsen, som man kan hygge sig med inden afgang eller man kan bare slænge sig i stolene og nyde at byen summer af fest og kærlighed. 
På kajpladsen er der også være mulighed for at købe proviant til turen til rimelige priser og og besætningen vil under turen sælge forfriskninger. 🍾🍹🥂 Fordi cAnal Tours støtter op om vores fællesskab, har de smidt en øl eller sodavand med i billetten. Ingen skal gå tørstige fra borde. 
(betaling med mobilpay eller kontanter) 

Vi glæder os helt utrolig meget til at se jer, og sparke gang i årets Pride! <3  

For medlemmer af LGBT Danmark eller LGBT Ungdom fås denne unikke oplevelse til den skønne sum af 75,- (+gebyr)
Skulle du have nogen med, som ikke har fået meldt sig ind i foreningen endnu, så er prisen 125 ,- (+gebyr) 

Turen varer ca. 60 min