Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Cancer TALKS

Event aflyst

Cancer TALKS

Fra DKK 449,00

Sted

Dato

18 maj 2022 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Vi skal holde hinanden, men hvordan?

  Én ting er sikkert – vi kommer alle sammen til at opleve cancer – enten som nær pårørende eller som den, der bærer canceren.

  Men hvordan lever vi med det?

  Hvordan er du en kærlig og støttende pårørende? 

  Handler det hele om at knække canceren, eller findes der en tredje vej? 

  Kan man grine med og af cancer? 

  Denne aften bliver du en del af en kærlig og åbenhjertig samtale, som ellers ofte foregår bag lukkede døre – med Nana Askov, der er nær veninde til 3 fantastiske kvinder, der alle fik diagnosen cancer, hvoraf den ene er afgået ved døden for nyligt. Carolina Björk, som er mor til tre små børn og lige nu er på en rejse med det lægerne har diagnostiseret som uhelbredelig, kronisk cancer.

  Carolina Bjørk er journalist og en af landets mest erfarne iværksættere og businessmentor, mor til tre drenge, og så er hun på rejse med det, som lægerne diagnostiserer til stadie 4-cancer.

  Nana Askov er forfatter, journalist, underviser i The hero’s journey, indehaver af brandingbureauet Nord Communications og så er hun nær veninde med tre kvinder i midt 40’erne, der alle fik kræft. En af dem, er netop afgået ved døden.

  Arrangør

  Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

  Lokation

  Njalsgade 23C, 2300 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .