spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Cannonball

Afholdt event

Cannonball

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

21 maj 2022 kl. 12:00 - 23:59

Beskrivelse


Cannonball er en 1-dags-festival, der sætter rocken i stævne i hjertet af Næstved d. 21. maj 2022. 

 

Cannonballs hovednavn D-A-D er en selvskreven main-headliner, når vi snakker om institutioner i dansk rock, og det bliver uden tvivl kærkomment at opleve deres udødelige klassikere som "Sleeping My Day Away"  og "It's After Dark" i et stort open air setup igen.  The Sandmen har i Allan Vegenfeldts ikoniske vokal et af landets stærkeste esser og mægtige Kellermensch er tilbage i fuldt flor med deres storladne mørkemands-rock.

Derudover vil festivalen servere en varieret rockbuffet i form at Bonafide (SE), VA Rocks (SE), Grumpynators, Soren Andersen, The Courettes, The Demtones, Columbian Neckties, Junkyard Drive, Timechild og The Centipedes. De tre bagmænd bag festivalen Michael H. Andersen, Frederik Schnoor og Erling Daell har alle dedikeret deres liv til rock 'n' roll som hhv. musikere, festivalarrangører, pladeselskabsejere og entreprenører i musiklivet - og talsmand Erling Daell , som udover at være erklæret rock-freak, til dagligt er direktør for Jem & Fix og Harald Nyborg i Sverige.


"Cannonball navnet skal forstås, som en rock-kanonkugle støbt af de tre venners kollektive fascination af de sidste 50 års rock fra de tidligere 1970ere og frem til nutiden. "Når vi skal være helt ærlige er vi tre excentrikere med hang til rock n roll, nostalgi og fest -  og derfor hænger den her seventies, comic strip agtige tilgang til plakaten og hele festivalen bare godt sammen. Cannonball er  skabt af rockfans, for rockfans ! "  - slutter Erling Daell.


Billetsalget er åbent her: https://billetto.dk/e/cannonball-billetter-543288

Priser:
Dagsbillet: 599 kr
Dagsbillet + Shirt:  699 kr
VIP billet ( Dagsbillet + Shirt + 10 Fadøl): 999 kr

Det er desuden muligt at tilkøbe bustur t/r fra KBH på dagen for 150 kr

Cannonball-bussen kører fra Sjælør station kl. 10.30 og hjem igen fra Næstved midnat.

PRESSEKONTAKT :
pr@cannonball.nu

tlf: 26 23 60 31Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Rådmandshaven Rådmandshaven, Rådmandshaven, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .