Cannonball

Rådmandshaven, 4700 Næstved
21 maj 2022 kl. 12:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 150,00 - DKK 999,00
Billetter DKK 150,00 - DKK 999,00

Cannonball er en 1-dags-festival, der sætter rocken i stævne i hjertet af Næstved d. 21. maj 2022. 

 

Cannonballs hovednavn D-A-D er en selvskreven main-headliner, når vi snakker om institutioner i dansk rock, og det bliver uden tvivl kærkomment at opleve deres udødelige klassikere som "Sleeping My Day Away"  og "It's After Dark" i et stort open air setup igen.  The Sandmen har i Allan Vegenfeldts ikoniske vokal et af landets stærkeste esser og mægtige Kellermensch er tilbage i fuldt flor med deres storladne mørkemands-rock.

Derudover vil festivalen servere en varieret rockbuffet i form at Bonafide (SE), VA Rocks (SE), Grumpynators, Soren Andersen, The Courettes, Lucer, Columbian Neckties, Junkyard Drive, Timechild og The Centipedes. De tre bagmænd bag festivalen Michael H. Andersen, Frederik Schnoor og Erling Daell har alle dedikeret deres liv til rock 'n' roll som hhv. musikere, festivalarrangører, pladeselskabsejere og entreprenører i musiklivet - og talsmand Erling Daell , som udover at være erklæret rock-freak, til dagligt er direktør for Jem & Fix og Harald Nyborg i Sverige.


"Cannonball navnet skal forstås, som en rock-kanonkugle støbt af de tre venners kollektive fascination af de sidste 50 års rock fra de tidligere 1970ere og frem til nutiden. "Når vi skal være helt ærlige er vi tre excentrikere med hang til rock n roll, nostalgi og fest -  og derfor hænger den her seventies, comic strip agtige tilgang til plakaten og hele festivalen bare godt sammen. Cannonball er  skabt af rockfans, for rockfans ! "  - slutter Erling Daell.


Billetsalget er åbent her: https://billetto.dk/e/cannonball-billetter-543288

Priser:
Dagsbillet: 599 kr
Dagsbillet + Shirt:  699 kr
VIP billet ( Dagsbillet + Shirt + 10 Fadøl): 999 kr

Det er desuden muligt at tilkøbe bustur t/r fra KBH på dagen for 150 kr

Cannonball-bussen kører fra Sjælør station kl. 10.30 og hjem igen fra Næstved midnat.

PRESSEKONTAKT :
pr@cannonball.nu

tlf: 26 23 60 31Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke