eventet sluttede

Caramelo de Cuba Son Jazz

DKK 120,00

Sted

Dato

06 jul 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

En af Cubas mest anerkendte pianister, Javier Gutiérrez Massó, bedre kendt som Caramelo, præsenterer sit seneste projekt: Son Jazz: sprulende latin jazz musik med tråde til den traditionelle cubanske musik. De udsøgte kompositioner og arrangementer, som Caramelo står i spidsen for, fusionerer el son, la guaracha, el bolero og el cha-cha-cha med jazzen, og blandt numrene er at finde klassikere fra f.eks. Trio Matamoros Suavecito, Olvido og Son de la loma.

Caramelo, født i Havana og uddannet fra de vigtigste hovedstads konservatorier Conservatorio Alejandro García Caturla, Conservatorio Provincial de Música Amadeo Roldán og Escuela Nacional de Arte (ENA), har spillet sammen med nogle af Cubas største musikere som Omara Portuondo fra Buena Vista Social Club, Paquito D’Rivera, Arturo Sandoval, Israel López “Cachao” og Celia Cruz. Siden 1992 er Caramelo bosat i Madrid, hvor stjerner som Paco de Lucía, Enrique Morente og Diego "El Cigala" har haft fornøjelsen af hans klaverspil.

Javier "Caramelo" Massó: Piano
Inoidel Gonzalez: Saxofon
Yasser Pino: Kontrabas
Rubens Millet: percussion
Tony Moreaux: percussion

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .