Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

"Carl Nielsen i Paris": koncert på den franske ambassade

Afholdt event

"Carl Nielsen i Paris": koncert på den franske ambassade

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 apr 2024 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Institut Français i Danmark og French Connection Academy er stolte af at præsentere en unik koncert, der finder sted den 18. april 2024 på den Franske Ambassade i København. Koncerten, med temaet "Carl Nielsen in Paris," vil byde på en fortryllende aften med klassisk repertoire fra perioden, udført af to prisvindende musikere fra French Connection Academy.

Institut français byder på et glas vin efter koncerten.

Koncertprogram:

Carl Nielsen - Sonate for violin og klaver nr. 1 i G-dur, CNW 62, (1881) / Allegro-Andante grazioso-Scherzo

Claude Debussy - Sonate pour violon et piano, CD 148 (1917)

Maurice Ravel - Habanera, M.51 (1907)

Lili Boulanger - Nocturne (1911) og Cortège (1914), ILB 10

Gabriel Fauré - Après un rêve, Op.7 No.1, (1877)

Fini Henriques - Canzonetta op. 27 No. 2 (1923) og Nordisk Dans (1920)

Om Prisvinderne:

Mariam Mnatsakanyan (Frankrig) - Violin: Født i 2000 i Jerevan, Armenien, viste Mariam tidligt interesse for at spille violin. Hendes forældre flyttede i 2005 til Frankrig for at støtte hendes musikalske drømme. Mariam begyndte at spille violin i 2007 ved Conservatoire de Poitiers og har siden vundet adskillige priser. Hendes musikalske følsomhed og virtuositet har fortryllet mange publikummer. Mariam spiller på en italiensk violin fra slutningen af det 18. århundrede og en bue af A. Vigneron.

Astri Aareskjold (Sverige) - Klaver: Astri Aareskjold, en svensk/norsk pianist fra Stockholm, har vundet priser i flere konkurrencer, herunder Stockholm International Music Competition. Hun er i øjeblikket studerende på sit masterstudie ved Ingesund College of Music i Arvika, Sverige, under vejledning af prof. Julia Mustonen-Dahlkvist. Astri er kendt for sin overbevisende dynamik, rytme og gennemsigtighed i hendes klaverspil.

Sponsorat fra Thorseng Lærche's Modesalon:

French Connection Academy er beærede over støtten fra Thorseng Lærche's Modesalon, som har doneret en smuk skræddersyet koncertkjole som en del af FCA's priser. Nederdelen, skabt af det smukke Silkeduchess-stof, blev oprindeligt syet til Laugenes Modeopvisning, hvor HKH Prinsesse Benedikte er protektor. Astri Aareskjold har vundet denne eksklusive og værdifulde gave, som hun vil bære under koncerten.

Om French Connection Academy og deres pris-koncept:

French Connection Academy (FCA) er grundlagt med det formål at skabe kulturel udveksling mellem Danmark og Frankrig. Akademiet er dedikeret til at bygge bro mellem musikere fra forskellige lande og kulturer, hvilket skaber et dynamisk læringsmiljø. Selvom det er forankret i dansk-fransk samarbejde, er FCA åbent for elever af alle nationaliteter. Dette åbner dørene for en bred vifte af musikalske perspektiver, hvilket bidrager til en unik og berigende oplevelse for alle studerende.

Lokation

Den Franske Ambassade, Kongens Nytorv 4, 1050 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .