spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Carpark Festival 2023

Afholdt event

Carpark Festival 2023

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

28 jul 2023 kl. 15:00 - 29 jul 2023 kl. 23:59

Beskrivelse

CARPARK FESTIVAL 2023

Det nyeste og mest interessante musik og kunst fra det danske vækstlag!

Glæd dig til en urban festival på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro i rå omgivelser under Bispeengbuen!

28. og 29. juli fra 15:00-00:00 byder vi velkommen til to fantastiske dage med gode koncerter, interessante kunstværker, unik stemning og uforglemmelige oplevelser.

----------

x Dato: 28. & 29. juli 2023
x Tid: 15.00-00.00
x Sted: Under Bispeengbuen

----------

Program oversigt

- Fredag: Baske, DEEJADE, Matongo, ØNDI, Alvah, Bjørn, Betty Bas, Kamill, Camma
- Lørdag: Kingtommi, Tex, Bonjour Papa, Kris, PAK, Alga, Bree Carter, Elo Kay, Dahlin
- Begge dage: Magnus Lind Nielsen, Blau, Pernille Leger, Katrine Hoff, Nepheli Poulaki, Turning Tables Danmark.

Se tidsplan på vores hjemmeside: https://www.carparkfestival.dk...

----------

Musik

På musikprogrammet er der hele 18 musikartister, heriblandt det dansk-bosiddende svenske stjerneskud TEX, soul-dronningen Betty Bass, talentfulde Kingtommi og bands som BASKE, ØNDI og Bree Carter, der med garanti vil få Carpark Festival til at danse.

Du kan også opleve de to vindere fra talentkonkurrencen KarriereKanonen, Kris og Dahlin, der er blevet nøje udvalgt ud fra 1.318 spirende musikartister.

Deltagerne kan forvente en eklektisk blanding af musikalske stilarter, der spænder fra pop, soul og elektronisk musik til hip-hop, rock og punk. Det omhyggeligt udvalgte program sikrer, at der er noget for enhver smag, så Carpark Festival er en oplagt mulighed for at gå på opdagelse i ny, dansk musik.

----------

Kunst

Udover det imponerende musikalske lineup, så kan du på Carpark Festival også opleve farverige kunstinstallationer som Blau’s tekstilkunst, performancekunst fra Magnus Lind Nielsen med afsæt i vandalismen og (post)vandalismen, livlige animationer af Pernille Leger og meget mere. 

----------

Følg med

Følg godt med her på siden og på Instagram, når vi løbende løfter sløret for indholdet på sommerens festival.

----------

Partnere

Carpark Festival 2023 bliver skabt i samarbejde med Frederiksbergfonden, Koda Kultur, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Nordea-fonden og Spar Nord Fonden.

----------

Børn på festivalen

Musik- og kunstglade gæster i alle aldre er velkommen på Carpark Festival. Børn op til 12 år har gratis adgang, hvis de følges med en af barnet bekendt voksen med gyldig billet. Er man over 12 år, betaler man almindelig billetpris. 

Lokation

URBAN 13, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .