Carson McHone (US) folk/country

12 maj 2019 kl. 20:00 - 22:00

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

CARSON McHONE - CAROUSEL TOUR 2019

http://www.carsonmchonemusic.com/
https://www.facebook.com/CarsonMcHoneMusic/?fref=ts
https://www.instagram.com/carsonmchonemusic/
https://twitter.com/CarsonMcHone13
https://open.spotify.com/artist/0wyMPXGfOuQzNR5https://open.spotify.com/artist/1IOeIjSSt8AcZXEriZXcvx?si=fOGazyaURGm7EF_4qv9sRw4ujR9Ix?si=WP1JPIHCTqG6dCeWw1FGwQ

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Carson McHones i maj!
Carson McHone fra Austin, Texas, har gået i den hårde skole. Allerede som teenager spillede hun uendeligt lange nætter på barer og dansesteder, og hun måtte lære at håndtere et publikum, der kunne være enten værdsættende eller helt nådesløse.
Dengang spillede hun op til dans med hardcore honky tonk, men i de senere år og medden nye plade "Carousel" har McHone taget sin musik i en delvis anden retning. Basen er der endnu, men med et mørkere, mere modent fokus, hvor teksterne er blevet stadigt vigtigere. "Carousel" er blevet meget rost i USA, og i januar 2019 frigives skiven i Europa på det prestigefyldte pladeselskab, Loose.

McHone debuterede i 2015 med albumet "Goodluck Man", som modtog en strålende modtagelse lokalt, hvilket førte til turneer uden for Texas og koncerter med kunstnere som Shakey Graves, Gary Clark, Jr. og Joe Pug. Hun mødte et nyt publikum og udviklede sig stærkt som kunstner.

"There was a time when I wanted to champion traditional country", fortæller McHone,"mostly because I wasn't hearing it in what was being called ‘country'. I think a lot of roots influenced artists feel the need to defend tradition in this way. Today though, I want to do more with the form, push myself past where I understand it to be".

Den nye plade afspejler udviklingen, og McHone er vokset bemærkelsesværdigt som sangskriver. En vigtig rolle i den proces har den Nashville-baserede producent Mike McCarthy spillet. McCarthy har tidligere arbejdet med Spoon, Patty Griffin og Heartless Bastards, og han blev den perfekte makker for Carson McHone.

Vi anbefaler forsalg til denne koncert!

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Køkkenet åbner 18.30.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.

Koncert

Salg lukket

Koncert & Chili

Salg lukket