Carsten Dahl/Claus Waidtløw Quartet: Tribute to Miles Davis.

Islands Brygge 18, 2300 København
26 feb 2022 kl. 20:30 - 22:30
Billetter DKK 200,00
Billetter DKK 200,00

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende pianister herhjemme. Han bevæger sig åbent og frit i jazztraditionen og hans spil er altid nærværende og overraskende. Dahl har modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister. Han har spillet med et væld af internationale jazzstjerner, her i blandt Toots Thielemanns, John Scofield, Eliane Elias, Jeff Ballard, Steve Swallow, Christian McBride og Kurt Elling. Har udgivet en række albums i eget navn, bl.a. det DMA vindende album Playhouse fra 2015.

Dahl og Waidtløw går langt tilbage og op gennem 90´erne spillede de sammen i forskellige orkestre, bl.a. Thomas Blachman Quintet. Nu genforenes de i denne stjernekvartet, for at hylde en af jazzens allerstørste, trompetisten Miles Davis - og især den ikoniske kvintet, han havde fra 1964 til 1969 kendt som “The Second Great Quintet”, med bl.a. Saxofonisten Wayne Shorter og pianisten Herbie Hancock.

Glæd dig til en aften med instrumental jazz i verdensklasse.

Line up: 
Carsten Dahl – klaver
Claus Waidtløw – saxofon
Daniel Franck – bas
Janus Templeton – trommer

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke