eventet sluttede

"Carte Blanche" - 9 danske kunstnere på den Franske Ambassade

Gratis

Dato

16 mar 2017 kl. 15:00 - 01 apr 2017 kl. 17:00

Beskrivelse

Man bedes medbringe billed-ID til forevisning ved indgang. Man har adgang til udstillingen i én time. Undgå venligst at medbringe store tasker og poser.

Ni danske samtidskunstnere skaber værker til den Franske Ambassade i Det Thottske Palæ. Kunstnerne forholder sig til ambassaden som fænomen og går i direkte dialog med ambassadens rum. Med humor, ironi og alvor kredser værkerne om de historiske paralleller mellem Danmark og Frankrig, diplomati, stedets særegne karakter og vor tids aktuelle udfordringer. Med kunstudstillingen åbner François Zimeray Frankrigs Ambassadør op for palæet og inviterer indenfor i de statelige saloner. Udstillingen er kurateret af Natalia Gutman.

Medvirkende kunstnere: Ann Louise Andersen, Peter Callesen, Jeannette Ehlers, FOS, Lise Harlev, Hesselholdt &

Mejlvang, Peter Land, Choki Lindberg og Tina Maria Nielsen

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .