Cass McCombs (US) + Eleanor Friedberger (GR/US) - udsolgt

30 maj 2019 kl. 20:00 - 22:00

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

Dørene åbner kl. 19.00

Med sine drømmende og folk-prægede sange indtager amerikanske Cass McCombs ALICE. Forinden udsender han sit længe ventede niende album, ‘Tip of the Sphere’, der følger op på kritikerroste ‘Mangy Love’. Præsenteres i samarbejde med smash!bang!pow! Eleanor Friedberger står for supporten.

Siden debuten i 2003 har Cass McCombs formået at opbygge en solid fanskare med sine gribende sange, der både holder klassiske sangskriver-dyder i hævd og tager lytteren med på mere syrede og drømmende afstikkere.

I 2016 kom McCombs i stalden hos ANTI, hvor han udsendte ‘Mangy Love’ - et album, der i dén grad overbeviste anmelderne. Således var albummet at finde på flere prominente årslister, og en opfølger har i sagens natur været ventet med spænding. Nu følger McCombs så op med det nye album, ‘Tip of the Sphere’, der udkommer til februar - ligeledes på ANTI.

Albummet er indspillet i Brooklyn i et intenst forløb, hvor den spontane gnist og flossede nerve er opretholdt. Samtidig har McCombs ladet næsten jazzede og latin-inspirerede passager snige sig ind. Men fans kan roligt glæde sig til et genhør med Cass McCombs vanlige kendetegn. Stærke sange og poetiske fortællinger elegant arrangeret i en blanding af folk-rock, sfærisk indie og psych. En forsmag har man allerede fået i form af singlen ‘Estrella’.

Glæd dig til koncert på ALICE, hvor sangene kan opleves i intime rammer til maj. Som en særlig bonus kan vi nu offentliggøre, at Eleanor Friedberger kommer med som support. Hun slog i sin tid sit navn fast som den ene del af duoen Fiery Furnaces, men har siden bevæget sig ud på en spændende kurs som solo-kunstner. Senest med albummet ‘Rebound’ (2018), der trækker på bl.a. goth, postpunk og synthesizer-præget musik fra Stereolab til Suicide.Standard

UDSOLGT