Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Cass McCombs (US) + Eleanor Friedberger (GR/US) - udsolgt

Afholdt event

Cass McCombs (US) + Eleanor Friedberger (GR/US) - udsolgt

Fra DKK 208,00

Sted

Dato

30 maj 2019 kl. 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dørene åbner kl. 19.00

Med sine drømmende og folk-prægede sange indtager amerikanske Cass McCombs ALICE. Forinden udsender han sit længe ventede niende album, ‘Tip of the Sphere’, der følger op på kritikerroste ‘Mangy Love’. Præsenteres i samarbejde med smash!bang!pow! Eleanor Friedberger står for supporten.

Siden debuten i 2003 har Cass McCombs formået at opbygge en solid fanskare med sine gribende sange, der både holder klassiske sangskriver-dyder i hævd og tager lytteren med på mere syrede og drømmende afstikkere.

I 2016 kom McCombs i stalden hos ANTI, hvor han udsendte ‘Mangy Love’ - et album, der i dén grad overbeviste anmelderne. Således var albummet at finde på flere prominente årslister, og en opfølger har i sagens natur været ventet med spænding. Nu følger McCombs så op med det nye album, ‘Tip of the Sphere’, der udkommer til februar - ligeledes på ANTI.

Albummet er indspillet i Brooklyn i et intenst forløb, hvor den spontane gnist og flossede nerve er opretholdt. Samtidig har McCombs ladet næsten jazzede og latin-inspirerede passager snige sig ind. Men fans kan roligt glæde sig til et genhør med Cass McCombs vanlige kendetegn. Stærke sange og poetiske fortællinger elegant arrangeret i en blanding af folk-rock, sfærisk indie og psych. En forsmag har man allerede fået i form af singlen ‘Estrella’.

Glæd dig til koncert på ALICE, hvor sangene kan opleves i intime rammer til maj. Som en særlig bonus kan vi nu offentliggøre, at Eleanor Friedberger kommer med som support. Hun slog i sin tid sit navn fast som den ene del af duoen Fiery Furnaces, men har siden bevæget sig ud på en spændende kurs som solo-kunstner. Senest med albummet ‘Rebound’ (2018), der trækker på bl.a. goth, postpunk og synthesizer-præget musik fra Stereolab til Suicide.Arrangør

Opened on the 1st of February 2018, ALICE is Copenhagen’s powerhouse for adventurous music. ALICE is presenting a bold and high quality program of global roots, jazz/improv, electronic music, sonic experiments and much more, shedding light on musical roots and legendary artists as well as exciting new breakthroughs from all over the world.

Lokation

Alice Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .