spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CC Art Talk: YET, IT MOVES! – HELENE NYMANN

Event aflyst

CC Art Talk: YET, IT MOVES! – HELENE NYMANN

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

07 jun 2023 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

Yet, it moves! er et banebrydende forsknings- og udstillingsprojekt, hvor kunst og forskning kolliderer. Udstillingens kurator, Irene Campolmi, åbner sammen med kunster og forsker Helene Nymann en samtale om værket Future Continuonus, som kan opleves på Copenhagen Contemporary fra d. 11.05.23 til d. 31.12.23.

Værket består af tre dele: Et videoværk, skulpturer samt en interaktiv hjemmeside, der giver os mulighed for at deltage i et nyt fælles rum; et landskab af kollektive fremtids minder. Helene Nymanns værk gør os opmærksomme på, hvordan vi husker ting, og på, at vores oplevelse af tid ikke er lineær, men at vores krop, sanser og bevidsthed kæder alting sammen i en mangfoldighed af øjeblikke, rytmer, eller erindringer der både indeholder fortiden, nutiden og fremtiden. Inden samtalen vil der være mulighed for at opleve til almindelig entré. Bliv medlem og få adgang til 7000 m2 international kunst fra så lidt som dkk 25/måneden.

OM HELENE NYMANN
Helene Nymann er billedkunstner og nuværende kunstnerisk udviklingsstipendiat ved Interacting Minds Centre, Aarhus Universitet, Danmark. Nymann er aktivt medlem af forskningsgruppen Experimenting, Experiencing, Reflecting (EER), et kunstvidenskabeligt samarbejde ledt af kunstner Olafur Eliasson og forsker Andreas Roepstorff. Nymann har udstillet på New Museum (NYC), Fridman Gallery (NYC), Kunsthal Aarhus (DK), Kunsthal Charlottenborg (DK) og MACRO, Museo D’arte Contemporanea (IT).

Samtalen foregår på engelsk og din billet gælder til CC hele dagen. Vi anbefaler du kommer og ser udstillingen før talken.

Talken starter kl. 18.00 - når CC lukker. Varighed en time.

Arrangør

Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal istandsat af arkitekt Dorte Mandrup, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

Lokation

Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .