CC Rider - Jesper Lohmann rocker Elvis

31 aug 2018 kl. 21:00 - 23:00

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

Om showet

Elvis Presley er nok den største entertainer verden nogensinde har set!

Folk, der har oplevet en koncert med Elvis, fortæller, at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet. Han var "Just A Big Hunk Of Love", og hans musik og sange, der spænder fra svedig rock'n'roll til storladne ballader, er i al sin enkelhed indbegrebet af, hvad god musik og entertainment skal indeholde.

Elvis Has Left the Building. Han er ikke længere hos os, men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en power, elegance og sjælfuldhed, som er uovertruffen. ”Lohmann Rocker Elvis” slår dørene op til en underholdende og vedkommende koncert med det bedste fra Elvis’ repertoire.

Jesper Lohmann fortæller historien om et ekstraordinært menneskes fantastiske liv fra gigantisk storhed til et lige så stort fald. Han bakkes op af et toptunet CC RIDER BIG BAND - et 18 mand stort orkester under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester Peder Kragerup. Det er således den store lyd fra 70ernes legendariske Las Vegas Shows og Elvis Live From Hawaii, der bydes på.

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger og entertainer. En 5-stjernet anmeldelse af koncerten vidner også herom. Overskriften lød "Kongen har været her, og hen hedder Jesper."

Velkommen til en stor aften - med stor musik og stor lyd!

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettyper, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk.

Vegetartærte: Dagens tærte m. salat.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.

Show

Salg lukket

Show & Dagens Gryde

Salg lukket

Show & Dagens Vegetartærte

Salg lukket