CC Rider & Mike Andersen - Elvis Christmas Show

14 dec 2019 kl. 21:00 - 23:30

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

ELVIS CHRISTMAS SHOW 2019

Det er en stor glæde at kunne annoncere Danmarkspremiere på det helt nye 'Elvis Christmas Show'. Kom i godt humør med intet mindre end 5 gange prisvinder, Mike Colin Andersen og 20 topprofessionelle musikere, ”The CC Rider Big Band” under ledelse af Tivolis kendte Big Band-dirigent, Peder Kragerup. Der er lagt op til det helt store Elvis Christmas show med masser af humor, fantastisk sang og skønne musikarrangementer, der er pyntet med et herligt drys af de smukke Elvis julehits!

Mike Colin Andersen var den første Elvis-imitator på dansk tv sammen med tv- og radioværtlegenden, Kim Schumacher i programmet ”Kims Corner”. Siden da har Mike vundet utallige priser og talentkonkurrencer og har lige været i Caribien og vundet prisen: Caribiens bedste Elvis-imitator 2019, Mike er kendt fra både film, tv og ugeblade. Elvis Presleys ven og korsanger Mr. Sherill Nielsen, som var sammen med Elvis til hans død i 1977, har udtalt offentligt, at Mike er uhyggelig tæt på Elvis som person og stemmemæssigt og er absolut en af de bedste Elvis imitatorer, han nogensinde har arbejdet med. Også Brenda Nielsen, som har været kæreste med Elvis Presley, blev dybt imponeret over Mikes stemme og show.

Kom i julestemning når ”Elvis Christmas Show” med Europas bedste Elvis imitator Mike Colin Andersen sammen med et af de største Big Bands i Norden, ”The CC Rider Big Band” under ledelse af Peder Kragerup får taget til at løfte sig!

Get ready to party...
Vi ses!


Line up

Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen

Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen

Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen

Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding

Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

Dagens gryde:  En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.