Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

CC Talk: Trump, USA og medierne

Afholdt event

CC Talk: Trump, USA og medierne

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

10 sep 2020 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

OPDATERING PRAKTISK INFO:

Kære billetkøber,

Vi glæder os til at åbne dørene for arrangementet Trump, USA og medierne på torsdag.

I lyset af mandagens pressemøde vil vi gøre jer opmærksomme på, at vi har fokus på jeres sikkerhed. 

Kom I god tid og hjælp os med at passe på jer ved at holde én meters afstand til hinanden, og vask hænderne ofte eller sprit hænderne af. 

Dørene åbner kl. 18:00, hvor der vil være mulighed for at benytte sig af den ubemandede gratis garderobe oppe i salen (du skal derfor tage jakken med op i eventsalen), og købe forfriskninger i baren.

Når du har købt dine drikkevarer, bedes du tage plads, så vi kan undgå for mange i gangarealerne. Benyt dig af pilene i gulvet, når du skal rundt i salen.

Føler du dig syg, eller har du symptomer på smitte, bedes du blive hjemme. 

Der findes håndspritdispensere ved alle indgange og udgange til salen, samt i baren. 

Der er unummererede siddepladser i salen, og man skal benytte sig af hvert andet sæde for at sikre den rette afstand mellem publikum. Selskaber må gerne sidde ved siden af hinanden.

Er du gangbesværet eller dårligt gående, bedes du kontakte os på forhånd på cecilie@cphco.org, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Husk at billetten også giver gratis adgang til CCs udstillinger på dagen.

Find vej:

Fra bus 2A stoppestedet

Gå til venstre i T-krydset foran busstoppestedet. Drej derefter til højre og forsæt fremad 250 meter.

Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Fra Havnebussen

Gå langs molen ad den asfalterede sti i samme side som havnebussen lægger til. Forsæt derefter højre om den gule bygning for enden af stien. På den anden side af denne bygning følger du parkeringspladserne til biler i 250 meter.

Indgangen til Copenhagen Contemporary er markeret med et vertikalt skilt “Art Center” og store, orange CC’er i neon.

Parkering

Det er muligt at parkere på Refshaleøen mod betaling. P-standeren står i højre side af Refshalevej (samme side som CCs bygning) imellem den lille rundkørsel, hvor 2A stopper og CCs hovedindgang. Husk bilens registreringsnummer ved brug af betalingsautomaten. Parkering er også tilladt med mobilbetaling via apps som Easypark og Mobilparkering. Områdenummer: 3735

--------

TUSIND MAILS FRA DONALD TRUMP
– Talk på Copenhagen Contemporary: Trumps kommunikation under lup

Vær med d. 10. september, når Copenhagen Contemporary (CC) stiller skarpt på Donald Trumps retorik, præsidentens kommunikationsstrategi og det amerikanske mediebillede generelt.

I den første del af programmet går USA-ekspert, Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen i dialog med Uffe Elbæk om de mere end tusind e-mails, som Elbæk har modtaget fra Trump-administrationen siden 2017. De indeholder bl.a. middagsinvitationer, fake news-opdateringer og kritik af politiske modstandere.

I anden halvdel af aftenen vil udenrigsredaktør Philip Christian Ulrich i samtale med Lars Græsborg Mathiasen dykke længere ned i præsident Trumps brug af sociale medier og retorik med særligt fokus på, hvad alt dette har af betydning for os på denne side af Atlanten i form af diplomati og sikkerhedspolitik.
Gå ikke glip af SoMe-analytiker Katrine Villareal Villumsens analyser af Trumps kampagneemails. Den første kan du finde her.

Udvalgte e-mails vil være udstillet i CCs foyer fra d. 10. september- 3. november 2020.


Program:
Kl. 18.00: Dørene åbner
Kl. 19.00: Uffe Elbæk og Lars Græsborg Mathiasen i samtale om Trumps e-mails
Kl. 20.00: Philip Christian Ulrich om Trump og sociale medier
Kl. 21.00: Tak for i aften

PRIS:
150,- almen gæst
115,- studerende/pensionister
50,- årskortholdere

Billetten giver også adgang til alle CCs udstillinger.

Arrangementet er det første af tre events, der udforsker Trumps kommunikation og mediebilledet i USA som optakt til det amerikanske valg d. 3. november.


Om deltagerne:

LARS GRÆSBORG MATHIASEN er redaktionschef samt vært på podcast og tv på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet som reporter, redaktør og vært på TV2 Nyhederne, Discovery, Viasat Sport, TV 2 Sport, medstifter af NFL-sitet Gul Klud samt på Jyllands-Posten som journalist, vært og redaktør, hvor han blandt andet var ophavsmand til programmet “Det Ovale Kontor”. Ligeledes bidragsyder til “Glimt Af Et Præsidentvalg” samt "Obama - Håbets Præsident".

UFFE ELBÆK er uafhængigt grønt medlem af folketinget, tidligere kulturminister og grundlægger af Alternativet. Han ser mere sig selv som uddannelsesmand, kulturiværksætter og aktivist end parlamentariker i klassisk forstand. Han har USA – og ikke mindst det progressive USA - under huden og har i flere omgange boet i kortere og længere perioder i landet.

KATRINE VILLARREAL VILLUMSEN er uddannet journalist samt cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet i Odense. Før det har hun boet og studeret i USA. Som journalist hos bl.a. Berlingske, DR Nyheder, Mandag Morgen – og senere som selvstændig konsulent gennem fire år – har Katrine primært haft fokus på dækningen af sociale medier. I dag er Katrine Villarreal Villumsen SoMe-analytiker hos net-mediet Kongressen.com og derigennem ofte fast kommentator hos de danske medier, når de dækker sociale medier i amerikansk politik.

Lokation

Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .