spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

CC x bastard: Filip Vest

Afholdt event

CC x bastard: Filip Vest

Fra Gratis

Sted

Dato

09 sep 2021 kl. 17:00 - 17:30

Beskrivelse

Kom med når CC i samarbejde med performancetidsskriftet bastard den 9. september præsenterer præmieren på kunstneren Filip Vests performanceværk Foot Fault, der er en del af det fælles performanceprogram Belated Future kurateret af Lotte Løvholm.Det er gratis at opleve performancen, som opføres i CCs garderobe, efter betalt entré. Efter performancen fortsætter aftenen med CC Sets, hvor DJs Transparent Tim og Bjørn Magnussen sætter lyd til din torsdag. 

Billetten til performancen giver adgang til performancen og CCs øvrige udstillinger. 

PROGRAM

Kl. 17.00-17.30: Filip Vest performance Foot Fault

Kl 17.30-21.00: CC Sets / Transparent Tim (https://www.facebook.com/events/551171842976318/)

Kl 21.00-00.00: CC Sets / Bjørn Magnussen (https://www.facebook.com/events/551171842976318/)

OM FOOT FAULTPerformancen Foot Fault tager udgangspunkt i historien om den danske tennisspiller Leif Rovsing (1887-1977), der i 1917 blev udelukket fra alle turneringer på grund af rygter om, at han var homoseksuel. I de følgende år forsøgte han gentagne gange at få omstødt beslutningen, men uden held, og han endte derfor med at bygge sin egen tennishal, der åbnede i 1921. 
Foot Fault er en genfortolkning af Rovsings tennishal og historie. Det er en performance om regler, sex, queer kroppe, om at lave sin egen bane og sine egne regler – og om tabe med vilje som en måde at tage magten tilbage på.
OM FILIP VESTFilip Vest (f. 1995) er billedkunstner, uddannet fra Konsthögskolan i Malmö (2016-2021). Igennem performances, installationer, film og tekster undersøger han queer-kærlighed, ensomhed og begær i det 21. århundrede. Hans værker omhandler, hvordan objekter bliver til mennesker, og mennesker bliver til objekter - og hvordan de rum, vi bebor påvirker os. Karaktererne i hans værker er altid en slags hybrider, der befinder sig et sted mellem det abstrakte og konkrete, snakkende og stumme, levende og døde. Gennem brug af mobiltelefoner, vægge og vinduer kommunikerer og miskommunikerer de på tværs af arter og tider i ét stort netværk af små og store ting, der påvirker hinanden.
OM BELATED FUTUREMed afsæt i CCs udstilling Art of Sport samarbejder CC med peformancetidskriftet bastard omkring performanceprogrammet Belated Future. Over tre torsdage i september 2021 er tre billedkunstnere med rod i performancekunsten – Filip Vest, Jules Fischer og Cassie Augusta Jørgensen – inviteret til at præsentere nye og eksisterende værker i relation til krop, køn og sport. Med afsæt i performance som medie arbejder de inviterede kunstnere med at skabe nye forbindelser og verdener. 
CC x bastard: Belated Future er kurateret af Lotte Løvholm.
OM BASTARDbastard er en uafhængig platform og et forum for den eksperimenterende scenekunst, performancekunst, koreografi og tværdisciplinære kunstpraksisser. bastard er et gadekryds, der bl.a. eksperimenterer med skriftlige formater og kritiske fotoserier. bastard forsøger som offentligt laboratorium at udvikle samt at give spalteplads til et sprog for det felt, der udfordrer kunstgenrerne. Desuden publicerer bastard performancetekster.

Lokation

Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .