CC x Strøm: Sovekoncert mellem træerne

22 feb 2019 kl. 22:00 - 23 feb 2019 kl. 08:00

Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

Kan planter kommunikere, og hvordan ville det lyde oversat til musik? 

Det vil vise sig til denne helt særlige natkoncert, der udspiller sig i den schweiziske kunstner Claudia Comtes totalinstallation I have grown taller from standing with Trees på Copenhagen Contemporary.

I kunstcentrets 1100 m2 store hal udfolder en skov af 45 seks meter høje afbarkede stammer sig, hvoriblandt du inviteres til at opleve en sovekoncert arrangeret i et samarbejde mellem Claudia Comte, Copenhagen Contemporary og Strøm

I Comtes totalinstallation, der danner rammerne for sovekoncerten, undersøges hvordan træer er tæt forbundne, og gennem nære relationer skaber netværk, der viser sig at være lige så essentielle for træer som de er for mennesker. Hver stamme er forbundet med millimeterpræcision på et geometrisk tæppe, der udgør skovbunden, som markerer træernes kommunikationsveje gennem rødder under jorden.

Multiinstrumentalist og producer Rasmus Juncker oversætter biodata fra træstammerne i udstillingen til musikalske impulser gennem en otte timer lang koncert. Resultatet er en sfærisk musik formidlet og skabt via et særligt instrument, der kan omsætte planters naturlige impulser til forskellige toner. Koncerten er arrangeret som en sovekoncert og udspiller sig natten over. Medbring din egen sovepose og en tandbørste, så byder vi på ambient plantekoncert, du kan falde i søvn til. 


Hvad: CC x Strøm: Sovekoncert mellem træerne
Hvem: Rasmus Juncker
Hvor: Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København K
Hvornår: 22/2-2019 kl 22-08
Pris: 150 KR

Vi glæder os til at se jer!

RASMUS JUNCKER er multiinstrumentalist og producer og udgav i juni 2018 sit anmelderroste debutalbum Ophold på det amerikanske pladeselskab Kingdoms. Pladen forbinder på unik og eksperimenterende vis ambient synthmusik med moderne klassisk og elektronisk musik, og han har siden udgivelsen spillet en række koncerter med energiske improvisationer på sine mange instrumenter.

STRØM er Danmarks organisation for elektronisk musik, der arbejder for og med det elektroniske musikmiljø. Vi bruger byens urbane rum - fra åbne pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til offentlige veje. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø. Strøm favner lokale som internationale artister og præsenterer alt fra elektronisk klubmusik til alternative nichegenrer med et stringent fokus på kvalitet og inklusion.

COPENHAGEN CONTEMPORARY (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal, der med sine i alt 7.000 m2 store smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen.

Billet UDSOLGT