spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Cejero & Chr Beboerhus præsenterer Ensemble Nist-Nah & Sonja LaBianca

Afholdt event

Cejero & Chr Beboerhus præsenterer Ensemble Nist-Nah & Sonja LaBianca

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

21 apr 2023 kl. 19:30 - 23:00

Beskrivelse

Cejero og Christianhavns Beboerhus præsenterer en helt særlig aften med det store ti-personers gamelan ensemble Nist-Nah, anført af trommerslager Will Guthrie, og en solo-optræden af Sonja LaBianca.

~~~

Ensemble Nist-Nah
Sonja LaBianca
Cejero Djs

Dør: 19.30
Entre: 100 kr.

ENSEMBLE NIST-NAH (AUS/UK/USA/FR)

Nist-Nah er et stort hybrid Gamelan/percussion-ensemble, anført af den australske trommeslager og perkussionist Will Guthrie, som i dag er bosat i Nantes.

Will Guthrie har en lang solo-karriere bag sig, og med Nist-Nah forgrener han sig i nye retninger ved at blande metallafoner, håndtrommer og gonger fra de traditionelle Gamelan-ensembler i Indonesien med trommesæt og andet slagtøj.

Musikken er i sit udgangspunkt inspireret af Guthries rejser i Indonesien og studier af forskellige former for Gamelan-musik - lige fra de javanesiske trance-ritualer til de flimrende kompositioner fra den nutidige balinesiske komponist Dewa Alit og hans Gamelan Salukat.

Nist-Nah er langt fra en øvelse i eksotisme, og ensemblet bygger videre på Guthries omfattende arbejde med gamelan-instrumenter. Gonger, syngeskåle og bækkener bruges til at opbygge klangflader af svævende toner, mens pulserende melodiske figurer bliver drevet frem af de to energiske trommeslagere.

Nist-Nahs 10 medlemmer tæller blandt andet musikere med rod i den traditionel folkemusik og moderne perkussionister, støj- og freejazz-musikere. Ensemblet består af: Prune Becheau, Charles Dubois, Thibault Florent, Colline Grosjean, Will Guthrie, Amelie Grould, Mark Lockett, Sven Michel, Jennifer Torrence, Arno Tukiman (Gamelan, perkussion, trommer).

Læs mere: www.ensemble-nist-nah.com

Lyt: https://willguthrie.bandcamp.com/album/elders


SONJA LABIANCA (DK)

Saxofonist Sonja LaBianca er en del af det københavnsk kollektiv for improvisatorer og

eksperimentalister kaldet Eget Værelse, en reference til Virginia Wolfs' kanoniske essay, 'A Room of One's Own.'

Eget Værelses medlemmer spiller sammen i skiftende projekter, men alle fire er en del af kernen Selvhenter, en demokratisk og grænseoverskridende kvartet, der spiller sfærisk, moderne komposition op mod energisk free-jazz, polyrytmisk perkussion og gotiske metal riffs.

I 2017 udforskede Sonja flere af sine egne rum på sit sublime og prisvindende solodebut album, About Room/Room to Be/Rooms. Her går hun på opdagelse i saxofonens resonanser i forskellige klangrum, bl.a. et studie, en silo, en garage og et klokketårn, mens lyde fra omgivelserne skaber en akustisk scenografi. Således gør Sonja hvert værelse til sit eget, når hun fylder det med musikalske toner og lydhørhed.

På Christianshavn Beboerhus præsenterer Sonja LaBianca nye kompositioner for saxofon, der udvider hendes tidligere værker i klangfarve og form.

Læs mere: http://www.egetvaerelse.dk/

Lyt: https://www.youtube.com/watch?...


CEJERO

Det københavnske pladeselskab Cejero har de sidste ti år udgivet en stramt kurateret perlerække af plader med bl.a. Rhodri Davies & John Butcher, Senyawa, Robert Turman og Aron Dilloway. Cejero er medarrangører på aftenen og dj'er mellem koncerterne.

Læs mere: https://www.facebook.com/labelcejero


Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .