Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Celebrating Dexter Gordon 100 Years - Copenhagen Jazz Festival 2023

Afholdt event

Celebrating Dexter Gordon 100 Years - Copenhagen Jazz Festival 2023

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

30 jun 2023 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Den amerikanske tenorgigant Dexter Gordon boede fra 1962 til 1976 i Danmark og var i den grad med til at sætte København på verdenskortet som den førende jazz by i Europa. Han spillede jævnligt på Jazzhus Montmartre og satte et kæmpe aftryk i dansk jazz. Med sit fantastiske spil og tilsvarende karismatiske væsen inspirerede han en hel yngre generation af danske musikere.

”Long tall Dexter” ville være blevet 100 år i 2023, og saxofonisten Claus Waidtløw har samlet denne stjernekvartet for at hylde ham og hans fantastiske musik!

Glæd jer til en aften med Dexters kendte kompositioner og klassiske jazzevergreens fremført af nogle af vores førende musikere krydret med en anekdote eller to om ”Long tall Dexter”. Med de fire musikeres overlegne musikalske og instrumentale overskud, er der garanteret en intens, storswingende og nærværende jazzoplevelse af de helt store.

Line up:
Claus Waidtløw – tenorsaxofon
Jacob Christoffersen – piano
Daniel Franck- bas
Jeppe Gram – trommer.

Mad:

I kan forudkøbe mad til denne koncert. Køkkenet åbner 2 timer før koncertstart og lukker en time før af hensyn til koncertafviklingen. Kommer I derefter, kan vi ikke servere mad for jer, og I vil ikke kunne få jeres billet refunderet.

Vær opmærksom på, at madbestillingen lukker 24 timer før koncertstart.

I kan vælge mellem følgende - Alt er hjemmelavet af lækre råvarer!

Cæsarsalat

Cæsarsalat - vegetar

Pariserbøf

Pariserbøf - vegetar

Mørbrad a'la creme

Svampe a'la creme - vegetar

Panna Cotta m. bær.


VI ANBEFALER FORSALG TIL DENNE KONCERT!

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .