Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Centalog

Afholdt event

Centalog

Fra Gratis

Sted

Dato

18 sep 2021 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

16.00 Centalog / Taïga String Quartet

La Oficina

Vi er stolte af at kunne præsentere den første af to uropførelser ved dette års Frederiksberg Festspil, når Taïga String Quartet uropfører Niels Rønsholdt nye spændende værk Centalog.

Med inspiration fra Boccaccio og naturvidenskabelige optegnelser består Centalog af 100 satser: et abstrakt katalog over fiktive, uddøde eller fremtidige arter i musikalsk form. Musikalske beskrivelser af noget, der engang var levende eller noget, som kommer.

Medvirkende:

Louise Gorm, violin

Jessica Ling, violin

Madlen Breckbill, viola

Maria Edlund, cello

Information:
Billetten giver adgang til talk med komponisten forud for koncerten kl. 15:00-15:45. Da der er et begrænset antal pladser, bedes du vælge den gratis tilmeldingsbillet for at sikre dig plads.

Hvis man har købt billet til koncerten 'Bells, bells, bells' med Katrine Gislinge, har man mulighed for at købe en rabatbillet (50% af normalpris) til 'Centalog' koncerten. Rabatbilletten er kun gyldig ved fremvisning af billet til koncerten 'Bells, bells, bells'.

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

La Oficina La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .