Center for Succes

Øen, Mimersgade, overfor Mimersgade 60, 2200 København

OM PERFORMANCEN

HØRT forvandler kulturhuset ØEN på Nørrebro til forskningsinstitutionen ”Center for Succes”. Her inviterer de i rollen som forskere  klienterne til at indgå i kliniske forsøg og gruppeterapi. Herigennem sættes begrebet SUCCES under lup, og undersøge betydningen af det i deltagernes egne liv. 

Der søger testpersoner som er over 18 år. Køn, civilstand, årsindkomst og sygehistorik er underordnet alle bliver guidet kyndigt gennem aftenen, og der vil være rød saftevand. 

Se det som en unik mulighed for at få et indblik i og bidrage til Center for Succes’ banebrydende forskning, som ellers normalt er lukket for offentligheden. 

Vi glæder os til at tage imod dig, når du tjekker ind på CFS!
Husk dit gule sygesikringskort.

NB: Der er et meget begrænset antal pladser, som bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Performancen spiller d. 25. og 26. november - begge dage kl 20.

(Dette er en INTERAKTIV performance, hvor publikums deltagelse undervejs er omdrejningspunktet for værkets udvikling)


HVORFOR: 

Nørrebro Lokaludvalg har støttet HØRT, så vi kan gå i kødet på succes-begrebet og dets rolle i samtiden. Men hvorfor lige succes? Fordi danskerne går ned med stress, depression og angst i hobetal. Vi sammenligner os med hinanden, tvivler på os selv, presser os selv til plukfisk. Med andre ord, den mentale sundhed raller - på Center for Succes, undersøger vi om vores succesbegreb er skævvredet.