Centreret ridning 1 dag med enkelt lektioner

Fredag  d. 29 Marts 2019 gæster Christa Müller igen Danmark. Hun er level 4 Centreret Ridnings instruktør, og denne gang afholder vi 2 dage med TTouch - Tellington method (30+31 Marts 2019) samt 1 dag med mulighed for enkelte ride lektioner (29 marts 2019).

Link til TTouch arrangement: https://billetto.dk/da/e/ttouc...


Dette arrangement omhandler tilmelding til Centreret Ridning fredag d. 29 marts 2019.

Og der er kun 6 ride pladser til rådighed.

Christa Müller bor i Schweiz og er en om rejst dygtig CR level 4 instruktør. Hun har siden 1994 guidet ryttere uanset niveau og ride disciplin til et balanceret sæde og rytter opstilling udfra centreret ridning principperne. Derudover har hun uddannet sig som level 2 instruktør indenfor TTouch - Tellington method.

Christa er en humoristisk person som ikke overskrider rytterens grænser. Hun formår at guide sine elever gennem body awareness og ride lektioner med en helt fantastisk livserfaring som hun gennem sin lange karriere her opnået.

Kurset er for alle heste, ryttere og ride discipliner, og foregår på let forståeligt engelsk.

Dagenes opbygning.
Vi starter dagen kl. 09.00 med teori i kombination med body awareness som består af fysiske øvelser. Vi lære om rytter kroppen og dens balance. Vi udføre forskellige fysiske øvelser med bolde, yoga måtter, tøjler, tove mv.

Derefter går vi i ridehuset og ser rytterne få undervisning. Her får rytterne afprøvet forskellige rytter øvelser til en bedre balance. Der arbejdes med øvelser til gavn for rytternes individuelle balance.

Christa kan lave ændringer i dagenes agenda, så planen er dynamisk.
Foreløbig tidsplan: 09.00-11.30 Body awareness og teori, kl. 12.00- ca. 15.00 ride lektioner, ca. kl 15.00 - kl. 16.00 teori.Pris.
Følgende muligheder er tilgængelige:

Single lektion: Du deltager til teori og body awareness samt modtager ca. 30 min privat lektion på egen hest af Christa over middag. Der er en boks til rådighed til din hest.

Delt lektion: Du deltager til teori og body awareness samt modtager ca. 45 min lektion på egen hest af Christa over middag. I er 2 rytter på banen samtidig. Der er en boks til rådighed til din hest.

Teori deltager: Du deltager hele dagen til teori, body awareness og ser rytterne på banen over middag.

Overnatning: Deltager du også på TTouch kurset i dagene efter CR dagen, er det muligt at tilmelde dig overnatning fra fredag til søndag. Bestil overnatning her: https://billetto.dk/da/e/ttouc...Forplejning.
Der vil blive serveret te, kaffe, snack, frugt og kage i løbet af dagen. Der vil være et køleskab til rådighed til din medbragte frokost.

Dette skal du medbringe.
Forplejning til dig og din hest, notesblok, beklædning efter vejret, evt. yoga måtte og bolde hvis du har, dit gode humør og nysgerrighed. 


Har du spørgsmål så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg ser frem til at byde dig og din hest velkommen til 1 dage i Centreret Ridningens tegn.

Med venlig hilsen
Solvej Pedersen v/TrænDinHestTilBalance.dk
Tlf. 29820223

www.TrænDinHestTilBalance.dk

Obs. har du meldt dig til, men bliver forhindret i at deltage, så er du velkommen til at sælge din plads til en anden. Fuld refundering sker kun hvis instruktøren aflyser arrangementet.

Teori kl. 09.00 + single lektion ca. 30 min

DKK 1.500,00 + DKK 69,00 gebyr


Teori kl. 09.00 + delt lektion ca. 45 min

DKK 1.000,00 + DKK 69,00 gebyr


Teori og body awareness kl. 09.00 + tilskuer resten af dagen

DKK 500,00 + DKK 42,49 gebyr